Vu+
 1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Black Hole 1.3.9 .

Discussion in 'Vu+ Nezvanicni Images' started by Matrix10, Nov 13, 2010.

 1. Zupy

  Zupy Moderator

  Messages:
  802
  Kažu web - ja bio ubacio i to i zadnje drivere, napravi backup prije pa nemaš blema.
   
 2. SOLO MAN

  SOLO MAN Vu+ Newbie

  Messages:
  31
  I ova mu alternativa ;)
  Code:
  http://cgi.ebay.com/Digital-USB-DVB-T-HDTV-TV-Tuner-Recorder-Receiver-150-/220289410254?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item334a45a4ce
   
 3. Dzoni

  Dzoni BH Lover

  Messages:
  1,720
  Ja mogu reci da kod mene na zadnjem BH nije bog zna sto poboljsan rad sa USB-om i multiboot je jos uvijek teska zafrkancija,hebes ti multiboot kad cekam 15min da izbrise image i onda 30min da instalira novi i to ni tada sam ne restartuje box vec ja to uradim na prekidac...Ima ovdje da se radi jos dosta. Po meni zadnji drajveri uopste nisu ok.(na njima mi se javlja ono sa hdmi i kidanjem snimljenog programa)
  Inace da prenesem utiske sa zadnjeg SIF-a, otklonili su najveci dio problema sa skinovima i padom enigme,radi fino,brz je. Javljaju se i dalje problemi kod instaliranja plugina,greska "can not allocate memory...can not unpack xxxxx.ipk...." ali sve u svemu pozitivan dojam. VTI nisam jos probao mrzi me ovoliko da cekam instalaciju :)


  EDIT:

  Sad drugi image, VTI mi je instalirao za 3-4minuta, e pa svasta.Znaci bagovito kako mu se kad prohtje.
   
 4. Matrix10

  Matrix10 Administrator

  Messages:
  9,196
 5. Dzoni

  Dzoni BH Lover

  Messages:
  1,720
  Izgleda da je bas tako....dok to ne bude u samom image ugradjeno, ono sto si ti u nekim najavama govorio sve ovo je secerlema...Ubacio sam ove drajvere vidjecu kad budem prebacio na BH i snimao nesto, sad sam na USB i VTI trenutno. Kad ce se probati factory 1 ? :)