Vu+
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Black Hole and Subwoofer

Discussion in 'Black Hole General' started by PGlav, Sep 3, 2019.

  1. PGlav

    PGlav Vu+ Newbie

    Messages:
    11
    Hello

    Hope all you fine ladies and gentlemen are doing well today.

    I'm having a little issue with BH and my sub-woofer. On HD channels playing DD track I don't get any sound from my sub-woofer. Now it may be that the DD track is only a 1.0 or a 2.0 but I don't think so as i get sound coming from my Center, Front Right, Front Left and back speakers. It is unlikely it is a 5.0 track. I pretty sure I have the right config on my VU+ Duo2. Funnily, when I watch the same channel in SD there is sound from the sub-woofer, or when I turn on Downmix. Is there anyone that can shed some light on this for me.

    Thanks
     
  2. PGlav

    PGlav Vu+ Newbie

    Messages:
    11
    Just a quick update.

    When I watch the same Movie on the HD channel but bypass the box (free to air channel) there is 5.1 sound and the sub-woofer works fine. This is not an 'end of the world' issue for me but it is bugging me.

    Thanks
     
  3. p.rodrigues

    p.rodrigues Vu+ User

    Messages:
    118
    Whether the channel is encrypted or not ...

    I always have sound on the subwoofer, center and front even though it's not 5.1. When there is a 5.1 channel everything works. The Box has OBH, connected by optical cable to the amplifier.

    ygfkXDX.png

    sFidRQy.png
     
  4. PGlav

    PGlav Vu+ Newbie

    Messages:
    11
    Hi P.Rodrigues

    Thanks for the reply. Is that the Black Hole image you are using or something else?
     
  5. p.rodrigues

    p.rodrigues Vu+ User

    Messages:
    118
    OBH but in BH it works the same if I remember correctly.
     
  6. any

    any Vu+ Newbie

    Messages:
    80
    on + ULTIMO 4k image BH to me is good
    in dolby 5.1 RSI
     

Share This Page