Vu+
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Black Hole Vu+ Solo 1.7.9

Discussion in 'Vu+ Solo Black Hole Images' started by lorenzo64, Dec 7, 2012.

  1. angelofsky1980

    angelofsky1980 BlackHole Driver Specialist

    Messages:
    16,922
    v1 = Zydas chipset (should be supported)
    v2 = Atheros (ath9k_htc, should be supported too)
     
  2. waleed

    waleed Vu+ Newbie

    Messages:
    1
    thank you
     
  3. verbal_666

    verbal_666 Vu+ User

    Messages:
    162
    Hi there Team.
    I would like to inform about a bug in cifs management.

    1) creating a cif connection to a Windows 7 share, OK
    2) using the share is OK until some hours
    3) after 2/3 hours, cif becomes useless, no more connection, trying to access its mountpoint comes in firmware hangs (animated icon loop) or shell completely blocked in tty session

    I would like to test
    1) if standby mode in Windows 7 could intefere with cif mountpoint
    2) if, as suggested, "VU+ Plugin ClearMem" could resolve the problem

    I'm using 1.7.9 on a SOLO.
    Byebye.
     
  4. verbal_666

    verbal_666 Vu+ User

    Messages:
    162
    Problem is Windows 7 Standby mode.
    If i standby Windows, reprise from standby, VU+ first access to cif blocks the firmware and hangs!!!!!!
     
  5. juien

    juien Vu+ Newbie

    Messages:
    4
    Hi everyone,

    i'am a total noob a this so i hope someone will be able to help me.

    I wasn't able to connect my solo with DCC so i decided to flash it with BH 1.7.9 and star all over again to put new files in it.

    But when i finished the flashing of the solo (green light flashing), my TV screen keeps being black, nothing happens...

    i quite hopeless on this one... Like i said, i know nothing and i don't know what to do anymore...
    Hope you will be able to help

    Thanks a lot

    Ps: sorry for my english... not my mother tongue
     
  6. angelofsky1980

    angelofsky1980 BlackHole Driver Specialist

    Messages:
    16,922
    What is the previous image you have on the box?
    Have you updated the Solo CFE before flash the latest BH?
     
  7. darian23

    darian23 Vip

    Messages:
    571
    If you want to use any share that share must be available for receiver all the time.
    It's not "hot swap" like some of the other usb/sata devices
     
  8. darian23

    darian23 Vip

    Messages:
    571
    just simple question - if you press menu button can you see anything on the screen?
    If yes, you need to load channel list... :)
     
  9. verbal_666

    verbal_666 Vu+ User

    Messages:
    162
    Really? :-|
    I think network cif should be up while network mount asks for him... not meanwhile!!!
    Really can't think a standby could brake an inactive/passive connection and hangs decoder :-|
    Sounds strange........!!!!!!!
     
  10. darian23

    darian23 Vip

    Messages:
    571
    that's the way it's working with my receiver. I need to restart receiver after switching off and on my windows machine to use cifs again or turn vu on after windows is fully loaded. My vu doesn't like cifs for some reason.
    Do not have this problem with nfs.
     
  11. staind44

    staind44 Vu+ Newbie

    Messages:
    7
    D-Link DWA-125 Wireless N 150 USB Adapter(rev.A3) are supported?

    D-Link DWA-125 Wireless N 150 USB Adapter(rev.A3) are supported?

    what about dlink dwa-125 A3 with blackhole 1.7.9?

    rt5370 for vu+ boxe exist?

    Edit by angelofsky1980: 4 posts merged in one. Pay more attention in future.
     
  12. angelofsky1980

    angelofsky1980 BlackHole Driver Specialist

    Messages:
    16,922
    The device should be already supported. I can verify with my DWA-125 this evening @ home.
     
  13. juien

    juien Vu+ Newbie

    Messages:
    4
    H
    Hi
    Thank you for trying to help
    I don't remenber what was the old version that i used before i flashed my solo
    But i used an much older version of BH and it went fine. So everything working fine now and i'm so noob at this that i think i'll keep this version.
    But just to be smarter than yesterday, how can you do to " update the Solo CFE" like you said?
    and what is a CFE...?

    sorry to make you losing your time for stuf like this...
     
  14. juien

    juien Vu+ Newbie

    Messages:
    4
    I had absolutly nothing on screen.
    th vu solo had the green light but nothing worked on the remote. I wasn't even able to switch off the receiver.
    But We an older version of BH, it working now.

    thank you for effort
     
  15. a911

    a911 The BH Lover

    Messages:
    5,302
    http://www.vuplus-community.net/board/threads/vu-solo-boot-loader-updgrade.4358/
     
    darian23 likes this.
  16. Sardar Asif

    Sardar Asif Vu+ Newbie

    Messages:
    3
    :thanks: Thanks for BlackHole team
     
  17. abd

    abd Vu+ Newbie

    Messages:
    6
    :notworthy:merci
     
  18. DARRENHGV

    DARRENHGV Vu+ Newbie

    Messages:
    1
    Hello ive just got my vu+solo its all up and running with 1.79 i would like to put the icefilms plugin in it could some tell me which one i need as i see there seems to be some different ones depending on age of image.
    Many thanks darren
     
  19. Senifoto

    Senifoto Vu+ Newbie

    Messages:
    1
    Currently I have version 1.7.9 on my newly bought Vuo+ Solo, can I upgrade or update this image to version 2.0.0 or higher.

    Thanks in advance
    Senifoto
     
  20. Mito

    Mito Administrator

    Messages:
    6,689
    Yes, you can.
     

Share This Page