Vu+
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

How to setup Black Hole Cron Manger

Discussion in 'Black Hole HowTo & Guides' started by bogdanm, Dec 24, 2012.

  1. a911

    a911 The BH Lover

    Messages:
    5,234
    No it is not a Plug-in,,,and it will not check e-mail !
    I would recommend that U read more posts about the usages of BH image , the Vuplus-Community forum is rich with information!
    ;):eek::D
     
  2. sat2020

    sat2020 Vu+ User

    Messages:
    173
    thanks alot
    whats the best plugin for checking email yahoo (no gmail) just email yahoo
     
  3. a911

    a911 The BH Lover

    Messages:
    5,234
    Use your Smart-Phone.:lol:..I relay do not know,,,:wallbash:...but may be U can use the Oprah Browser plugin,,,,its part of the image...make serach for it at the forum,,,May be U will find it!
     
    sat2020 likes this.
  4. vuckpand

    vuckpand Vu+ Newbie

    Messages:
    17
    I have a Vu Plus Duo Box.
    I want to put a command to restart at every 24 hours one time.
    After that I want box to go to stand by.
    Witch are the script(or command) to make these two desires automatically.
    I read that in this post:
    "when it reboots does it go to stanby
    when it restarts enigma does it go to standy after that ?"

    "you can set up box standby 1 minute after reboot or enigma restart, e.g.:
    reboot or restart E2 00:00
    standby 00:01
    These are predefined commands in bh"

    but I can't understand where I put that two command(reboot and stand by).
    In cron manager I can put restart at predefined time, but after that the box remain "ON", and the TV remain "ON" (I have HDMI CEC enabled).

    I use most of time the box in stand by mode(especially the night), and when I put the command "restart" in bh cron manager(e.g. 00.00) the box and the TV start to work after restart automaticaly of the box.

    Can anyone explain for dummie what I must to do!

    Thank You very much!
    Sorry my poor english!
     
  5. uNbAs

    uNbAs Vu+ Newbie

    Messages:
    15
    Hi!!!

    Is possible add a cron job from terminal?
     

Share This Page