Vu+
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Need advice to install Media player 2

Discussion in 'OpenBH Plugins' started by tiger2000, Aug 30, 2015.

  1. tiger2000

    tiger2000 Vu+ User

    Messages:
    102
    No. I Have: (viewing the last picture : On Device Manager)
    One 16 GB Lexar with 2 partitions: media/usb/Openmultiboot (8.388 GB) + media/hdd/.xbmc(7.629 GB)
    and
    One 16 GB San Disk Cruzer 1 partition: media/usb/movie (15.630 GB)
    thanks
     
  2. tiger2000

    tiger2000 Vu+ User

    Messages:
    102
    Hello
    I have tested too many movies and tried to get the subtitles and seems that the subtitles are not matching The Movie that I am current watching..
    I am attaching two pictures:
    1) after push Audio button==>> search subtitles==>> push ok
    2) some subtitles are downloaded after select one and play the Movie the subtitles are not matching with the movie..
    Others observations : seems that the subtitles are from other Movies..
    I have put on my picture example of : "Pixels" the Movie(2015) if you see the subtitles available said anothers Titles and dates... I dont know if this is Normal..
    I have tried a lot Movies and differents selections of subtitles and now No results to find the Match point: Subtitles+ movie (english, and spanish)
    How set correctly?
    To cordinate Subtitle+ movie: is important to search the subtitle the firsts second of the movie?
    Comments are welcome

    fotos 06-10-15 0012.JPG

    fotos 06-10-15 0021.JPG
     
    Last edited: Oct 19, 2015
  3. nunigaia

    nunigaia Moderator

    Messages:
    5,239
    You have to write there " Pixels ", you can enter the year too to refine your search.

    You must know that are subtitles doesn´t match the movie .... must be synchronized ...
    You must know that sources of movies are not fidedign.
    You must know too, that sometimes there´s no subtitles for the languages we want.

    best regards
    nunigaia
     
  4. tiger2000

    tiger2000 Vu+ User

    Messages:
    102
    Thanks for your answer nunigaia..
    Let me try to understand..
    *When you said write "pixels" and enter the "years" this means to write it on: "Update search Parameter" ? (my last Picture).. or where I need to write it?
    *How I can synchronized the: subtitles+movie?

    Probably I am not following very well the steps to get well my subtitles:
    this is what I am doing: (obviously everything is already configurated)
    Just play movie==>> push audio button==>> subsuport 1.5.3 is showed==>> search subtitles==>>Update search parameters is showed, "just click Ok"==>> subtitles list are downloaded==>>an then select subtitles

    Thanks I Understand the others points..
     
  5. nunigaia

    nunigaia Moderator

    Messages:
    5,239
    Take a look on the screen shots:

    Pixels.jpg
    Pixels_1.jpg
    Pixels_3.jpg

    best regards
    nunigaia
     
  6. tiger2000

    tiger2000 Vu+ User

    Messages:
    102
    Hello Everyone
    I just Want to Update my Thread..
    Yes. I have Followed what "nunigaia" says:
    Title: Pixels
    Type: Movie
    year:2015
    after click on "oK" all subtitles are coming, and a lot Spanish. I have synchronized after my third selection..
    Bingo!! working perfect!!!:dance:
    *My Fault before was Not write the Title and year..:no:
    Thanks "nunigaia"..

    I have a couple Questions:
    I have tested subtitles On My XBMC (gotham) using Video==>> add ons (example: genesis, Icefilms etc etc) everything working well.
    But I have one adress link stored on XBMC (gotham) : Video==>> files (with some Movies MPEG4).. I have also "PIXELS" but after select and put the information seems that subtitles are not downloading.
    Question 1): I need to set anything on My Subtitles settings to get work on XBMC(gotham)==>>Video==>> Files ?
    Question 2): What about If I Have One Movie on MPEG4 stored on my USB and I wish to Play through XBMC (gotham) could to set to get subtitles ?
    :thanks:
     
    ziadpoor and nunigaia like this.
  7. nunigaia

    nunigaia Moderator

    Messages:
    5,239
    1) No. You are using an external player ( Mediaplayer2 ), you don´t need to set subtitles size on XBMC for ex.

    2) That depends of the name of the movie ... and if the subtitles exists or not for that media.

    best regards
    nunigaia
     
  8. tiger2000

    tiger2000 Vu+ User

    Messages:
    102
    Thanks
    Just to Understand your answer
    On Question #1: on XBMC (gotham) : Video==>> files
    No way to work subtitles due Media player2?
    or ..
    should be work for ex (extensions)? and I dont need to set anything?
     
  9. nunigaia

    nunigaia Moderator

    Messages:
    5,239
    No ... you don´t need to set anything.
    When you play a movie ... your default Mediaplayer on Xbmc is Mediaplayer2 ... you act with it on Xbmc as you act on Enigma2.
    If all seted up for enigma2 ... is seted the same way for XBMC.

    best regards
    nunigaia
     
  10. tiger2000

    tiger2000 Vu+ User

    Messages:
    102
    I am writing on this thread due the issue that I am seeing is related..
    I have put New image 3.0.1 of my receiver (VU+solo SE) in Multiboot ..
    I have Open black hole (flash) and some images including Black hole 3.0 in multiboot..
    The imagen was instaled good and works but the XBMC (Running under 3.0.1 imagen) looks with the same issues (pictures on post#27) XBMC red screen and movies blue..Seems that probably I need to put the file that nunigaia attached on post #28.. I dont know..
    I have tested Black hole 2.1.7 as multiboot set up (boot) but on this imagen the problem is not happening, just with Black hole 3.0.1
    any Idea..
    Thanks
     
  11. nunigaia

    nunigaia Moderator

    Messages:
    5,239
    Try set up in:

    MENU>SETUP>SYSTEM>AV SETTINGS>REFRESH RATE> 60MHZ

    Probably you have 50MHZ or MULTI.

    best regards
    nunigaia
     
  12. selim57

    selim57 Vu+ Newbie

    Messages:
    21
    I an using openblackhole and installed mediapleyer2 and subsupport plugins latest versions.
    I have an issue on play pause rewind and forward buttons.
    The image always crashes.
    Subtitles off, on doesnt matter.
    Auto resolution on of doesnt matter.
    I cannot find Amy crash log in HDD home dir.
     
  13. Alexwilmac

    Alexwilmac Vip

    Messages:
    4,416
    Why do you use Mediaplayer2? Have you tried the normal system player, the one used, for instance, when you enter the recording list? It's able to browse your folders and devices and it's able to use subtitles the same way you do for live TV channels (long pressing the yellow button or pressing twice AUDIO).
    I've never had the need of using Mediaplayer or Mediaplayer2 in my long VU+ life.
    What kind of files give you this problem: recorded files, download files or IPTV streams? You did not provide any detail.
     
  14. selim57

    selim57 Vu+ Newbie

    Messages:
    21
    I am using mp2 because if I dont change srt encoding to UTF-8 it doesnt show turkish chars.
    O need subsupport for this prob.
    And mp2 supports subsupport.
    The default mediaplayer crashes also.
    But onlu on 2160ps

    SM-N9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
     
  15. nunigaia

    nunigaia Moderator

    Messages:
    5,239
    Try to look for "crash" at:

    Code:
    
    /home/root/logs
    
    
    best regards
    nunigaia
     
  16. selim57

    selim57 Vu+ Newbie

    Messages:
    21
    When it crashes it doesn't show up any green or blue screen.

    It only do a restrat GUI without any error.

    Crashlog:
    https://pastebin.com/H4e7cyvf
     

Share This Page