Vu+
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

OpenMultiboot lose name image....

Discussion in 'OpenBH Plugins' started by hall9000, Mar 5, 2020.

  1. hall9000

    hall9000 Vu+ User

    Messages:
    281
    Good morning

    I've been using open-multiboot for so many years

    Yesterday, however, I installed two new images and in the window that appears from the plugin were not listed while I noticed that they appeared instead in the boot window where you can choose the image.

    How can I solve it?


    Thank you

    Hall
     
  2. nunigaia

    nunigaia Moderator

    Messages:
    5,338
    Can you please, take a screenshot of it?

    Note: Wich are the 2 new images that you have installed and wich image is running on the flash?

    best regards
    nunigaia
     
  3. Alexwilmac

    Alexwilmac Vip

    Messages:
    4,696
    It's normal, particularly if the image in flash is OpenPli, if I'm not wrong.
    Anyway, it happens and sometimes also happens that some image name showed in the booting list (if enabled) is not right. But if you select it, you'll recognise from its bootlogo, what image you are going to load.
    Remember that OMB is not independent: it's the image installed in flash that manages this plugin. Or, if you prefer, it's the plugin of the image installed in flash the responsible.
    What happens with an image, may not occur with another one.
     
  4. hall9000

    hall9000 Vu+ User

    Messages:
    281
    Hi

    Nunigaia and Alexwillmac
    I have in Flash Openbh 4.3.018

    upload_2020-3-5_21-36-57.png


    This is a screen when the decoder is turned on.....

    upload_2020-3-5_21-41-11.png

    This instead the screen that you see using the openmultiboot plugin
    As you can see, you cannot see the openvision image .... I, having not seen it, have uploaded it twice trying to change and rename the zip file

    Thanks for your help

    Hall
     
  5. Alexwilmac

    Alexwilmac Vip

    Messages:
    4,696
    Yes, as I said, it's something that I've run into many times: the plugin menu does not show the OMB images but the Boot Menu does.
    It's something for coders, but the most important thing is to have them shown in the boot menu, because you will always able to launch them. Obviously, it would be comfortable to launch them directly from the plugin menu, but considering the time you need to recall the plugin menu, the lack that always occurs between the click on the OMB plugin itself, the two confirms of the choice... it's almost better to directly reboot the box and use the Boot Menu ;)
     
    hall9000 likes this.

Share This Page