Vu+
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Ultimo4k - VFD Problem

Discussion in 'Vu+ Ultimo4K Black Hole Images' started by Chazy Chas, Nov 1, 2020.

  1. Chazy Chas

    Chazy Chas Vu+ Newbie

    Messages:
    2
    247E46ED-D3EC-4816-9576-E16AC8D2F80D.jpeg 2D9FB386-5FB0-4125-901B-24D82E34564E.jpeg 247E46ED-D3EC-4816-9576-E16AC8D2F80D.jpeg 247E46ED-D3EC-4816-9576-E16AC8D2F80D.jpeg 2D9FB386-5FB0-4125-901B-24D82E34564E.jpeg 247E46ED-D3EC-4816-9576-E16AC8D2F80D.jpeg 2D9FB386-5FB0-4125-901B-24D82E34564E.jpeg I have a problem with my Vu + Ultimo 4K, the VFD display just stopped working!
    I've done the test with several images and none makes the VFD work normally, I've also made the bootloader update available on the official website.

    Does anyone know the model of the FLAT CABLE and if it would be difficult to find, because I think it can be this.
     
  2. a911

    a911 The BH Lover

    Messages:
    5,556
    Available t0 buy online.
    make google search.
     
  3. Chazy Chas

    Chazy Chas Vu+ Newbie

    Messages:
    2
    Thanks for the reply but not found. Would it be possible to provide the link? The problem still persists.
     
  4. Matrix10

    Matrix10 Administrator

    Messages:
    9,157
    Have you tried to clean the cable connections ,and reconnected the cable ?
     
  5. Alexwilmac

    Alexwilmac Vip

    Messages:
    6,375
    It seems strange to me it's a flat cable problem because it's perfectly visible the string "Flashing image". It's not very likely that only a part of the screen is damaged and the upper one is perfect. Usually each flat cable track brings lines which are of different rows.
    But it's only my feeling...