Vu+
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

{Video} VU+ SE V1,V2,Zero, Dou2 Higher symbol Problem

Discussion in 'Hardware: All Vu+ models' started by abid hussain, Mar 13, 2016.

  1. angelofsky1980

    angelofsky1980 BlackHole Driver Specialist

    Messages:
    16,922
    If you think that I've some "special way" to contact Vu+ Dev Team, YOU ARE WRONG! And I've alreaid wrote that, but seems you are not interested about my words.

    I'm interested about ALL ISSUES, more interested with issues that can be checked DIRECTLY by myself.
     
    Aliraza63 and el bandido like this.
  2. amila perera

    amila perera Vu+ User

    Messages:
    207
    no it is not.if i mention any wrong thing sorry.i didn't mean that way
     
  3. Mick12334

    Mick12334 Moderator

    Messages:
    2,205
    I think angelofsky1980 is interested in discovering new information, as posted by abid, regarding the problem with 28.2E, and I'm also a little curious, as I've never heard of this problem, before abid's post.
    I have discovered that the VU+ models do work on the 27.5W channels, with a S/R of 44100, at least according to other owners.
     
  4. abid hussain

    abid hussain Vu+ Newbie

    Messages:
    95
    VU+ technical team please wake up from and release new drivers or some patch to address the issue
     
    amila perera and fauzi nani like this.
  5. amila perera

    amila perera Vu+ User

    Messages:
    207
    pleading to vu+ team is not going to work i guess it's almost 6 months since this issue is been reported.
     
  6. Matrix10

    Matrix10 Administrator

    Messages:
    8,946
    Spamming our forum also is not going to work.
    I think it is time to contact the right address.
    And those are your vendors, and importers.
     
  7. amila perera

    amila perera Vu+ User

    Messages:
    207
    how could you say i did spam in the forum.we had send emails to vu+ team on contact form on numerous occasions but not even acknowledgement of recipt of issue then how could we contact vendor
     
  8. Matrix10

    Matrix10 Administrator

    Messages:
    8,946
    I've already seen certainly more than a dozen posts with the same problem.
    ( You yourself have written more than twenty posts with the same problem)
    Do you think that Black Hole team can solve this problem ?
    We would gladly solve this problem if we can.
    But we can not .
    Even we can not test the problem,because we do not see these channels.
    and if we can test, we can not resolve tuner or demodulation problems.

    Then what point is there to write the same thing dozens of times except spamming.
    The importer and reseller in your country should contact VU +
    And you as a customer have the right to back the product if it does not match.
    At least this is so here, where I live.

    To write here half a year the same posts does not make sense.
     
    Last edited: Jun 22, 2016
    Aliraza63 and el bandido like this.
  9. amila perera

    amila perera Vu+ User

    Messages:
    207
    hi i checked videocon package on my vu+duo2 yesterday all vertical transponders are tuned and found channels
     
    fauzi nani and el bandido like this.
  10. fauzi nani

    fauzi nani Vu+ Newbie

    Messages:
    10
    I am still with the problem of high rate symbol in vu solo SE..please
    I am still with the problem of high rate symbol in vu solo SE..please
     
    amila perera likes this.
  11. amila perera

    amila perera Vu+ User

    Messages:
    207
    11483H,V AND 11546H.11672H ARE FOUND BUT NO CHANNELS ARE TUNED AT THE MOMENT
     
  12. amila perera

    amila perera Vu+ User

    Messages:
    207
    hello
    i merge lamedb of my freind vu+zero
    no data on transponder timeout reading pat and sid not found on pat message appears
    can anybody help ?
     
  13. theworshiper

    theworshiper Vu+ Newbie

    Messages:
    4
    this issue was reported nearly one year ago and competent technical support team of VU+ couldn't fix this problem and reason behind this could be poor hardware or pathetic support

    RIP VU+
     
  14. ulli534

    ulli534 Vu+ User

    Messages:
    115
    what will you tell us ? you answered on a post which was 5 month ago
     
  15. Nuclear

    Nuclear Vu+ Newbie

    Messages:
    2
    HELP REQUIRED

    I was very happy using VU+ Zero but recently in last week of Dec 2016 I updated the Openpli which was previously running smoothly, in a couple of days I got a msg on screen that my version of Openpli is not good so better to update on previous version by USB, which I didn't, in few days my receiver as well as Tv got stuck up, I have given the Tv to Samsung Repair Shop but don't have any support of VU+ Zero in my country.

    Receiver is hanged up, don't take Original firmware USB to update neither Opnepli firmware upgrade and same is if I tried to only upgrade with the new Bootlooder from VU+ Zero site.
    Receiver is hanged up and Ethernet plugin light are constantly ON at receiver back
    I couldn't get any help from Openpli forum.
    Please suggest what should I do to get it ON again
     
  16. newgolfer

    newgolfer Vu+ User+++

    Messages:
    865
    Write again in the PLI forum because this is Blach Hole Forum or instal from scratch a Black Hole image.
     
    el bandido and >>Artorius<< like this.
  17. amila perera

    amila perera Vu+ User

    Messages:
    207
    Now 11672 V Channels are also not tuning. Message appear "service not available time out reading pat "
     
  18. amila perera

    amila perera Vu+ User

    Messages:
    207
    What caused this fault 1_0_1_19_9_3A_3700000_0_0_0_20191011200644.jpg
     

Share This Page